dimotikes ekloges upopsifioi proothisiΕίστε υποψήφιος Δημοτικός, Περιφεριακός σύμβολους η στις Βουλευτικές εκλογές και θέλετε να διαφημιστείτε μέσω διαδικτύου;

Αναλαμβάνουμε την πλήρη προβολή σας στο internet, στα κοινωνικά δίκτυα και σε έντυπο υλικό!

 

 

  • Επαγγελματική ιστοσελίδα υποψηφίου με μόνο: 250€ + ΦΠΑ
  • Διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα Facebook/Instagram με μόνο: 100€ + ΦΠΑ/μήνα
  • Δημιουργία Επαγγελματικώ Καρτών και Φυλλαδίων
  • Δημιουργία διαφόρων μακετών και banners

 

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να δούμε δωρεάν τις ανάγκες σας.

doro istoselida2016

Η ipbox.gr προσφέρει στους φίλους της μια Επαγγελματική Iστοσελίδα! 
Αξία Δώρου 404€. Το πακέτο περιλαμβάνει Σχεδιασμό και Kατασκευή Iστοσελίδας αξίας 246€
Το domain name επιλογής του τυχερού νικητή αξίας 25€ και το πακέτο φιλοξενίας (hosting) της Ιστοσελίδας αξίας 133€  

Κάντε LIKE στο facebook της σελίδας μας (αν δεν έχετε ήδη κάνει) και LIKE,SHARE(*) στη φωτογραφία του διαγωνισμού μας και έχετε μπει στη κλήρωση!!!


Ο διαγωνισμός ισχύει έως και την Δευτέρα 26/12/2016, ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο FB τις επόμενες ημέρες
https://www.facebook.com/ipbox.gr

https://www.facebook.com/ipbox.gr/photos/a.580025168750679.1073741826.253289698090896/1182622121824311


*(Oσοι έχετε απόρρητα τα post στο profile σας και κάνετε share να βάλετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση δημοσια ώστε να μπορούμε να δούμε τα ονόματα σας,αν το post σας είναι απόρρητο δεν εμφανίζεται το όνομα σας και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μπείτε στην κλήρωση)
Το δώρο θα δοθεί σε επιχειρήσεις που δεν έχουν επαγγελματική ιστοσελίδα!

 

Ο νικητής μπορεί να μεταβιβάσει το δώρο (επαγγελματική ιστοσελίδα) σε αυτόν (φίλο/συγγενή) που θα την έχει πραγματικά ανάγκη!

Ο τυχερός θα πρέπει να μας στείλει ολα τα στοιχεία (λογότυπα, φωτογραφικό υλικό, κείμενα, κατηγορίες) ώστε να υλοποιηθεί επιτυχώς η ιστοσελίδα. (Χρόνος υλοποίησης 1μήνας απο την παραλαβή του υλικού)

Η κατασκευή περιλαμβάνει: 
Μοναδικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας με βασικές 4 κατηγορίες
Slideshow φωτογραφιών      
Δυναμικό περιεχόμενο, προσθαφαίρεση σελίδων         
Στατιστικά επισκεψιμότητας
Επεξεργασία κειμένου
Φόρμα Επικοινωνίας
Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Περισσότερες πληροφορίες

 

 

kataskeui istoselidon 2016

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική, σε αρμονία με την ιστοσελίδα μας, η νέα ιστοσελίδα της IPBOX Κατασκευή Ιστοσελίδων ενημερώνει πλέον τον χρήστη για όλο το εύρος των υπηρεσιών της. Ενημερώνει άμεσα για τα τεχνολογικά νέα της εταιρίας και τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας. Έτσι η νέα ιστοσελίδα της IPBOX αναδεικνύει την «φρέσκια» και δυναμική παρουσία της εταιρίας και στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, στo ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο της IPBOX Websites Developement ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί γρήγορα και απλά μεταξύ των κύριων ενοτήτων, από το βασικό.

 

internet video 2016

Το νέο εταιρικό οπτικο-ακουστικό διαφημιστικό μας είναι στον "αέρα"

Με μοντέρνα αισθητική, σε αρμονία με την ιστοσελίδα μας, αναδεικνύει την «φρέσκια» και δυναμική παρουσία της εταιρίας και στο διαδίκτυο.

Καλή παρακολούθηση

Λάρισα Ιστοσελίδες ίντερνετ - Διαφημιστικά internet Google - Facebook

 

Η ipbox πιστοποιήθηκε μετα απο εξετάσεις της google ως επαγγελματίας της διαφήμισης στο διαδίκτυο των υπηρεσιών της.adwords google site

Το AdWords certification είναι μια επαγγελματική πιστοποίηση που παρέχει η Google σε άτομα που επιδεικνύουν επάρκεια τόσο σε βασικές πτυχές όσο και σε πτυχές για προχωρημένους του AdWords. Έτσι μας δίνει τη δυνατότητα να μας αναγνωρίζει η Google ως επαγγελματία της διαφήμισης στο διαδίκτυο.

 

google-partner

 

Η επίσημη ορολογία του πιστοποιημένου συνεργάτη adwords είναι Google adwords certified partner.

 

 

Στους νέους μας πελάτες προσφέρουμε δωρέαν κουπόνια των 75ευρώ και 150ευρώ να διαφημιστούν στον κατάλογο της google! ... .
Ακόμα δωρέαν η επαγγελματική τους καμπάνια για σωστή διαφήμιση!

Επικοινωνήστε μαζί μας.

ιστοσελίδες λάρισα, κατασκευή σελίδων λάρισα, οικονομικές σελίδες στο διαδύκτιο, selides sto internet larisa, istoselides volos,

trikala kataskeui istoselidon. ιστοσελιδες τρικαλα. καρδιτσα ιστοσελίδες, βόλος ιστοσελίδες.

διαφήμιση στο ιντερνετ google internet larisa adwords. seo larisa , καλύτερος στο SEO ΘΕΣΣΑΛΙΑ, τιμές προσφορές

adwrods

ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 75 € ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Κάντε τη Φιλοξενία του website σας σε εμάς και κερδίστε κουπόνι 75 €. H ipbox είναι από τα λίγα ενεργά μέλη στην Ελλάδα του προγράμματος Google Engage της Google και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη της να ανακαλύψει πως μπορεί να προβληθεί online και να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο site του, με το Google AdWords.

Κάντε τώρα την ιστοσελίδα σας στην ipbox και αποκτήστε δωρεάν κουπόνια διαφήμισης στο Google, αξίας 75 € με την αγορά πακέτου φιλοξενίας.

 

Τι είναι το Google AdWords;

Αν έχετε κάνει αναζήτηση στο Google και έχετε δει μια στήλη συνδέσμων διαφημιζόμενων που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης, αυτό είναι το Google AdWords. Είναι ξεχωριστό από τις κατατάξεις αναζήτησης και σας επιτρέπει να διαφημιστείτε ακριβώς στα άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε.

 

Με ποιον τρόπο λειτουργεί το Google AdWords;

Επιλέξτε μερικούς όρους αναζήτησης που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, καθώς και τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας και το ποσό που θέλετε να πληρώσετε όταν κάποιος κάνει κλικ. Όταν οι πελάτες αναζητούν κάποιον από τους όρους αναζήτησής σας, οι διαφημίσεις σας μπορεί να εμφανιστούν δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μόλις ο χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας μεταφέρεται απευθείας στην ιστοσελίδα σας. Αν έχετε επιπρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με το AdWords μπορείτε να επισκεφθείτε το Online Κέντρο Βοήθειας AdWords στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://support.google.com/adwords/?hl=el.

 

Δημιουργούμε τις διαφημίσεις σας

Θα δημιουργήσουμε τις διαφημίσεις και θα διαλέξουμε λέξεις-κλειδιά, που είναι λέξεις ή φράσεις που σχετίζονται με την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση. Όταν κάποιοι ψάχνουν στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά σας, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανιστεί δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ήδη ενδιαφέρεται για σας. Αυτό συμβαίνει διότι η μηχανή αναζήτησης γνωρίζει ακριβώς τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή ο χρήστης. Και αυτό γιατί μόλις το πληκτρολόγησε στο πλαίσιο αναζήτησης!

 

Προσελκύστε πελάτες

Οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας για να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας ή απλά να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για εσάς. Στοχεύστε στο σωστό χρήστη με το κατάλληλο περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας τις λέξεις-κλειδιά. Το Google μπορεί να ταιριάξει αυτόματα τις διαφημίσεις σας με ιστοσελίδες που είναι πιο σχετικές με την επιχείρησή σας. Ανησυχείτε για το κόστος; Μην ανησυχείτε, το AdWords σας δίνει πλήρη έλεγχο των δαπανών σας.

 

Ορίστε τον προϋπολογισμό σας

Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπάνης. Το ποσό που πληρώνετε για την υπηρεσία Google AdWords εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε για παράδειγμα, να ορίσετε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό πέντε δολαρίων και μια μέγιστη δαπάνη δέκα λεπτών για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας.

 

Αποφύγετε τις εικασίες

Παρέχουμε επισκεψιμότητα των λέξεων - κλειδιών και εκτιμήσεις κόστους, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιλογή λέξεων - κλειδιών και τη μεγιστοποίηση του προϋπολογισμού σας.

Πληρώστε μόνο για τα αποτελέσματα

Χρεώνεστε μόνο αν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, και όχι όταν εμφανίζεται η διαφήμισή σας .

 

Πώς θα εξαργυρώσετε την προσφορά:

1) Εγγραφείτε στο Google AdWords και δημιουργήστε μια καμπάνια διαφήμισης. Θα βρείτε βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το πώς θα ξεκινήσετε στη σελίδα: https://docs.google.com/a/google.com/present/view?id=df28585q_6464ww4h5ch 2) Εξαργυρώστε το κουπόνι που σας προσφέρουμε. Διαβάστε τις οδηγίες για την εξαργύρωση του κουπονιού σας στη σελίδα: https://docs.google.com/a/google.com/present/view?id=df28585q_644fsmwqqxf Σημειώστε ότι θα πρέπει να εισάγετε έγκυρα στοιχεία χρέωσης για να ξεκινήσετε να προβάλετε διαφημίσεις και να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας.

 

Αυτό ήταν!

Χρησιμοποιήστε άμεσα το κουπόνι προσφοράς, πριν από την ημερομηνία λήξης του, και απολαύστε τα 75 € δωρεάν διαφήμισης και τους νέους πελάτες που θα σας φέρει. Και πάνω από όλα σημειώστε πως δεν υπάρχει καμία υποχρέωση. Μπορείτε να θέσετε σε παύση ή να τερματίσετε το Google AdWords οποτεδήποτε το θελήσετε.

 

Δημιουργία του λογαριασμού σας

 

 

 


*Όροι και προϋποθέσεις
Η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες του Google AdWords με λογαριασμούς νεότερους των 14 ημερών. Για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας και να χρησιμοποιήσετε την προσφορά, θα πρέπει να εισάγετε έγκυρα στοιχεία χρέωσης. Θα χρεωθείτε για διαφημιστικές δαπάνες που υπερβαίνουν το ποσό της προσφοράς. Εάν δεν επιθυμείτε να χρεωθείτε διαφημιστικές δαπάνες πέρα από το ποσό της προσφοράς, τότε θα πρέπει να παρακολουθείτε το λογαριασμό σας και να παύσετε την καμπάνια σας πριν ή μόλις εξαντληθεί αυτό το ποσό. Η προσφορά υπόκειται στην έγκριση των διαφημίσεων, την έγκυρη εγγραφή, και την αποδοχή των επίσημων όρων και προϋποθέσεων του προγράμματος Google AdWords. Το κουπόνι προσφοράς δεν είναι μεταβιβάσιμο και δεν μπορεί να πωληθεί ή να ανταλλαχθεί. Η προσφορά μπορεί να ανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο από τη Google Ιρλανδίας ή/και από οποιαδήποτε συμβεβλημένη εταιρεία που διαθέτει την υπηρεσία AdWords στη χώρα σας. Κάθε νέος πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μόνο κουπόνι προσφοράς. Για το πλήρες κείμενο σχετικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις παρακαλώ επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.google.gr/intl/el/adwords/coupons/terms.html

 

 

ιστοσελίδες λαρισα, δυναμικες σελιδεσ στο ιντερνετ, καρδιτσα λαρισα θεσσαλια τρικαλα βολος κατερινη πλαταμωνας,

selida sto internet, istioselida sto internet, internet magazi larisa, selida sto diadiktuo , etairia webpage larisa

 

ipboxvideoclipΔείτε το νέο μας διαφημιστικό clip

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων


Ανάπτυξη ιστοσελίδων eshops Λάρισα

Το instagram κέρδισε την πρώτη θέση ως το χειρότερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την ψυχική υγεία των νέων σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 1500 άτομα ηλικίας 14-24 από το Ηνωμένο Βασίλειο.


‘Ώρα για selfie’, ‘Περίμενε μη φας ακόμα να βγάλω φωτογραφία για το Insta’, ‘Τι να γράψω κάτω από τη φωτογραφία;’, ‘Ποιοι είδαν τα story μου;’, ‘Πόσα like πήρα;’Σαςθυμίζουν κάτι οι παραπάνω ερωτήσεις; Ποιος δεν έχει λογαριασμό στο instagram στις μέρες μας; Ακόμη και όσοι αντιστέκονται στον πειρασμό του instagram και δεν έχουν ανοίξει -ακόμα- λογαριασμό λαμβάνουν βλέμματα απορίας όταν στη συνηθισμένη πλέον φράση ‘Πώς σε λένε στο instagram;’ απαντήσουν ‘Δεν έχω instagram.

InstaFake

Πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ή αλλιώς social media) έχουν αποκτήσει τόση δύναμη και επιρροή στον ψυχισμό και στην καθημερινότητά μας; Θες η επιθυμία που νιώθουμε για επικοινωνία και σύνδεση αλλά αισθανόμαστε άβολα να την επιδιώξουμε πρόσωπο με πρόσωπο; Θες η λαχτάρα μας να πιστέψουμε ότι υπάρχει η τέλεια ζωή γεμάτη ταξίδια, ιδανικές σχέσεις και φιλίες, νόστιμα φαγητά, ακριβά ρούχα (η λίστα δεν τελειώνει ποτέ); Θες η βαθύτερη επιδίωξη μας για αποδοχή, αίσθημα ανήκειν και επιβεβαίωση; Όποιοι και να είναι οι λόγοι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα το instagram, κατέχουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνήθειές μας.

Ενώ λοιπόν ‘διασκεδάζουμε’ μέσα από τις φωτογραφίες που παρακολουθούμε στο instagram και απολαμβάνουμε την πολυπόθητη αποδοχή των άλλων μέσω των like που κερδίζουμε, αναλόγως φυσικά πόσο ινσταγκραμική είναι η φωτογραφία που θα ανεβάσουμε, μας διαφεύγει πόση αρνητική επιρροή δεχόμαστε σε ψυχολογικό επίπεδο μέσα από την ενασχόλησή μας με το instagram.

H Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή συμβολαίου με την Open Fiber, έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους δικτύων οπτικών ινών της Ιταλίας, για την προμήθεια λύσεων σταθερής ασύρματης πρόσβασης (Fixed Wireless Access) για το έργο Αγροτική Υπερύψηλή Ευρυζωνικότητα των «ψηφιακά υπο-εξυπηρετημένων» περιοχών της χώρας.

internet fiber intracomΌπως αναφέρει η ανακοίνωση, το φιλόδοξο σχέδιο της Open Fiber προβλέπει την παροχή υπηρεσιών υπερυψηλών ευρυζωνικών ταχυτήτων σε περίπου 20 εκατομμύρια νοικοκυριά και στις 20 ιταλικές περιφέρειες. Η τεχνολογία FWA, με την οποία η Intracom Telecom κέρδισε τον διαγωνισμό, θα χρησιμοποιηθεί διεξοδικά σε απομακρυσμένες και αγροτικές περιοχές ή σε περιοχές με διασκορπισμένα σπίτια. Αυτή η ευρυζωνική υποδομή υψηλής ποιότητας είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία και την κοινωνία της Ιταλίας. Επιπλέον, οι πολίτες θα επωφεληθούν από την απρόσκοπτη πρόσβαση σε δίκτυα με άριστες επιδόσεις, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με την καλύτερη τεχνολογία, τη λύση WiBAS™ της Intracom Telecom.

Η τεχνολογία σταθερής ασύρματης πρόσβασης είναι η μόνη που επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη σε περιοχές με ελάχιστη τηλεπικοινωνιακή υποδομή και, παράλληλα, η πλατφόρμα WiBAS™ 26 / 28 GHz της Intracom Telecom είναι η μόνη που μπορεί να προσφέρει δυνατότητες διασύνδεσης εγγυημένης ποιότητας με ταχύτητες που αγγίζουν το 1 Gbps. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υπηρεσίες συγκρίσιμες με αυτές της οπτικής ίνας, ενώ η ανάπτυξη των δικτύων απαιτεί ελάχιστο χρόνο.

Η πλατφόρμα σταθερής ασύρματης πρόσβασης της Intracom Telecom διαθέτει προηγμένους αλγόριθμους για να μοιράζεται δυναμικά τους διαθέσιμους πόρους, αυξάνοντας τον αριθμό των συνδρομητών που εξυπηρετούνται ταυτόχρονα, καθώς και των αυτοματισμών για την επιτάχυνση της εγκατάστασης των τερματικών και της λειτουργίας των δικτύων. Με πολύ υψηλή αξιοπιστία και ελαφρύ σχεδιασμό, η πλατφόρμα WiBAS™ μπορεί εύκολα να αναπτυχθεί και να συντηρηθεί σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Ο κ. Mohamed Ahmed, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε το φιλόδοξο σχέδιο της Open Fiber να προσφέρει στους Ιταλούς πολίτες ευρυζωνικές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας, καθώς το 25% του πληθυσμού εξακολουθεί να κατοικεί σε αγροτικές περιοχές. Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους παρόχους να συμβάλλουν περαιτέρω στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ιταλίας, την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Ε.Ε., και με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Η τεχνολογία μας προσφέρει υπηρεσίες, όπως αυτή των οπτικών ινών και έχει καταστεί σημείο αναφοράς στον τομέα ευρυζωνικότητας πολύ υψηλών ταχυτήτων. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας με την Open Fiber θα είναι εξαιρετική και θα συμβάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην υλοποίηση του οράματος και των επιχειρηματικών στόχων της».

Η Intracom Telecom προμηθεύει και υποστηρίζει δίκτυα στην Ιταλία από το 2014, ενώ εξειδικεύεται στον τομέα της διασύνδεσης Υπερύψηλής Ευρυζωνικότητας σε απομακρυσμένους συνδρομητές. Αυτό το νέο έργο αποτελεί την εξέλιξη των δυνατοτήτων της εταιρείας για την παροχή τέτοιων λύσεων σε μεγάλη κλίμακα. Το WiBAS™ λειτουργεί σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ στην Ιταλία εξυπηρετε

πηγή:liberal.gr

Από τη μία πλευρά έχουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να πιέζει τις εταιρείες για την προσθήκη end-to-end κρυπτογράφησης στις υπηρεσίες τους, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των συνομιλιών, ενώ από την άλλη υπάρχει η κυβέρνηση Trump στις ΗΠΑ που πλέον σκέφτεται να την απαγορεύσει!end to end encrypt

Σύμφωνα με το Politico, την περασμένη Τετάρτη το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ συζήτησε και αυτό το ενδεχόμενο, για την προώθηση ενός νομοσχεδίου που θα απαγορεύει στις εταιρείες τεχνολογίας να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε τεχνολογία κρυπτογράφησης που δεν θα μπορεί να "παραβιαστεί" από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη ήρθαν σε αντιπαράθεση για το αν θα πρέπει να ζητήσουν τη στήριξη του Κογκρέσου για να θέσει εκτός νόμου τις τεχνολογίες end-to-end κρυπτογράφησης ή αν απλά θα εκφράσουν τις ανησυχίες τους με κάποιου είδους δήλωση-επίσημη θέση του Συμβουλίου. Για την ώρα δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν μεταξύ τους τα μέλη του Συμβουλίου, διότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις ακόμη και από στελέχη της κυβέρνησης.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI ισχυρίζονται ότι η σύλληψη εγκληματιών και τρομοκρατών είναι υψίστης προτεραιότητας, ακόμη και αν η απουσία κρυπτογράφησης αυξήσει τους κινδύνους για hackάρισμα. Στον αντίποδα, το Υπουργείο Εμπορίου και το Υπουργείο Εσωτερικών διαφωνούν τονίζοντας τις επιπτώσεις στην ασφάλεια και την οικονομία, αλλά και την πολύ κακή εικόνα που θα προκύψει σε διπλωματικό επίπεδο αν επιμείνουν στο άνοιγμα "Κερκόπορτας" στις συνομιλίες.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα που διανύουμε, είχε έρθει στη δημοσιότητα η πρόθεση του Ηνωμένου Βασιλείου να πιέσει τις εταιρείες τεχνολογίας με σκοπό να επιτρέπουν στις υπηρεσίες επιβολής του Νόμου να "βλέπουν" τις συνομιλίες στις πλατφόρμες messaging.

Είναι νωρίς για να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, αλλά δεν παύει να παίρνουμε μια (ανησηχυτική) εικόνα για τις προθέσεις των Μεγάλων Δυνάμεων.

πηγη:techger

ιστοσελίδες Λάρισα, κατασκευή ιστοσελίδων στη Λάρισα, hosting λαρισα, diafimisi facebook internet λάρισα istoselides

About Us

Επικοινωνία

Like us

Top
Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να εγκαταστήσει ένα ή περισσότερα cookies στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε More details…