fbpx

filoxenia istoselidon larisa

Πιστεύουμε οτι η ποιότητα στις υπηρεσίες είναι το "Α" και το "Ω". Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στην αγορά ακόμα 2 servers σε datacenters στην Ελλάδα και στην Γερμανία!

Συνολικά η ipbox κατέχει 4 servers για φιλοξενια ιστοσελίδων σε Eλλάδα και εξωτερικο και επίσης 1 server σε ξεχωριστό datacenter για τα καθημερινά backup (αντίγραφα ασφαλείας) των υπολοίπων servers!

dimotikes ekloges upopsifioi proothisiΕίστε υποψήφιος Δημοτικός, Περιφεριακός σύμβολους η στις Βουλευτικές εκλογές και θέλετε να διαφημιστείτε μέσω διαδικτύου;

Αναλαμβάνουμε την πλήρη προβολή σας στο internet, στα κοινωνικά δίκτυα και σε έντυπο υλικό!

 

 

  • Επαγγελματική ιστοσελίδα υποψηφίου με μόνο: 250€ + ΦΠΑ
  • Διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα Facebook/Instagram με μόνο: 100€ + ΦΠΑ/μήνα
  • Δημιουργία Επαγγελματικώ Καρτών και Φυλλαδίων
  • Δημιουργία διαφόρων μακετών και banners

 

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να δούμε δωρεάν τις ανάγκες σας.

doro istoselida2016

Η ipbox.gr προσφέρει στους φίλους της μια Επαγγελματική Iστοσελίδα! 
Αξία Δώρου 404€. Το πακέτο περιλαμβάνει Σχεδιασμό και Kατασκευή Iστοσελίδας αξίας 246€
Το domain name επιλογής του τυχερού νικητή αξίας 25€ και το πακέτο φιλοξενίας (hosting) της Ιστοσελίδας αξίας 133€  

Κάντε LIKE στο facebook της σελίδας μας (αν δεν έχετε ήδη κάνει) και LIKE,SHARE(*) στη φωτογραφία του διαγωνισμού μας και έχετε μπει στη κλήρωση!!!


Ο διαγωνισμός ισχύει έως και την Δευτέρα 26/12/2016, ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο FB τις επόμενες ημέρες
https://www.facebook.com/ipbox.gr

https://www.facebook.com/ipbox.gr/photos/a.580025168750679.1073741826.253289698090896/1182622121824311


*(Oσοι έχετε απόρρητα τα post στο profile σας και κάνετε share να βάλετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση δημοσια ώστε να μπορούμε να δούμε τα ονόματα σας,αν το post σας είναι απόρρητο δεν εμφανίζεται το όνομα σας και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μπείτε στην κλήρωση)
Το δώρο θα δοθεί σε επιχειρήσεις που δεν έχουν επαγγελματική ιστοσελίδα!

 

Ο νικητής μπορεί να μεταβιβάσει το δώρο (επαγγελματική ιστοσελίδα) σε αυτόν (φίλο/συγγενή) που θα την έχει πραγματικά ανάγκη!

Ο τυχερός θα πρέπει να μας στείλει ολα τα στοιχεία (λογότυπα, φωτογραφικό υλικό, κείμενα, κατηγορίες) ώστε να υλοποιηθεί επιτυχώς η ιστοσελίδα. (Χρόνος υλοποίησης 1μήνας απο την παραλαβή του υλικού)

Η κατασκευή περιλαμβάνει: 
Μοναδικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας με βασικές 4 κατηγορίες
Slideshow φωτογραφιών      
Δυναμικό περιεχόμενο, προσθαφαίρεση σελίδων         
Στατιστικά επισκεψιμότητας
Επεξεργασία κειμένου
Φόρμα Επικοινωνίας
Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Περισσότερες πληροφορίες

 

 

kataskeui istoselidon 2016

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική, σε αρμονία με την ιστοσελίδα μας, η νέα ιστοσελίδα της IPBOX Κατασκευή Ιστοσελίδων ενημερώνει πλέον τον χρήστη για όλο το εύρος των υπηρεσιών της. Ενημερώνει άμεσα για τα τεχνολογικά νέα της εταιρίας και τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας. Έτσι η νέα ιστοσελίδα της IPBOX αναδεικνύει την «φρέσκια» και δυναμική παρουσία της εταιρίας και στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, στo ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο της IPBOX Websites Developement ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί γρήγορα και απλά μεταξύ των κύριων ενοτήτων, από το βασικό.

 

internet video 2016

Το νέο εταιρικό οπτικο-ακουστικό διαφημιστικό μας είναι στον "αέρα"

Με μοντέρνα αισθητική, σε αρμονία με την ιστοσελίδα μας, αναδεικνύει την «φρέσκια» και δυναμική παρουσία της εταιρίας και στο διαδίκτυο.

Καλή παρακολούθηση

Λάρισα Ιστοσελίδες ίντερνετ - Διαφημιστικά internet Google - Facebook

 

Η ipbox πιστοποιήθηκε μετα απο εξετάσεις της google ως επαγγελματίας της διαφήμισης στο διαδίκτυο των υπηρεσιών της.adwords google site

Το AdWords certification είναι μια επαγγελματική πιστοποίηση που παρέχει η Google σε άτομα που επιδεικνύουν επάρκεια τόσο σε βασικές πτυχές όσο και σε πτυχές για προχωρημένους του AdWords. Έτσι μας δίνει τη δυνατότητα να μας αναγνωρίζει η Google ως επαγγελματία της διαφήμισης στο διαδίκτυο.

 

google-partner

 

Η επίσημη ορολογία του πιστοποιημένου συνεργάτη adwords είναι Google adwords certified partner.

 

 

Στους νέους μας πελάτες προσφέρουμε δωρέαν κουπόνια των 75ευρώ και 150ευρώ να διαφημιστούν στον κατάλογο της google! ... .
Ακόμα δωρέαν η επαγγελματική τους καμπάνια για σωστή διαφήμιση!

Επικοινωνήστε μαζί μας.

ιστοσελίδες λάρισα, κατασκευή σελίδων λάρισα, οικονομικές σελίδες στο διαδύκτιο, selides sto internet larisa, istoselides volos,

trikala kataskeui istoselidon. ιστοσελιδες τρικαλα. καρδιτσα ιστοσελίδες, βόλος ιστοσελίδες.

διαφήμιση στο ιντερνετ google internet larisa adwords. seo larisa , καλύτερος στο SEO ΘΕΣΣΑΛΙΑ, τιμές προσφορές

adwrods

ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 75 € ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Κάντε τη Φιλοξενία του website σας σε εμάς και κερδίστε κουπόνι 75 €. H ipbox είναι από τα λίγα ενεργά μέλη στην Ελλάδα του προγράμματος Google Engage της Google και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη της να ανακαλύψει πως μπορεί να προβληθεί online και να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο site του, με το Google AdWords.

Κάντε τώρα την ιστοσελίδα σας στην ipbox και αποκτήστε δωρεάν κουπόνια διαφήμισης στο Google, αξίας 75 € με την αγορά πακέτου φιλοξενίας.

 

Τι είναι το Google AdWords;

Αν έχετε κάνει αναζήτηση στο Google και έχετε δει μια στήλη συνδέσμων διαφημιζόμενων που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης, αυτό είναι το Google AdWords. Είναι ξεχωριστό από τις κατατάξεις αναζήτησης και σας επιτρέπει να διαφημιστείτε ακριβώς στα άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε.

 

Με ποιον τρόπο λειτουργεί το Google AdWords;

Επιλέξτε μερικούς όρους αναζήτησης που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, καθώς και τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας και το ποσό που θέλετε να πληρώσετε όταν κάποιος κάνει κλικ. Όταν οι πελάτες αναζητούν κάποιον από τους όρους αναζήτησής σας, οι διαφημίσεις σας μπορεί να εμφανιστούν δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μόλις ο χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας μεταφέρεται απευθείας στην ιστοσελίδα σας. Αν έχετε επιπρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με το AdWords μπορείτε να επισκεφθείτε το Online Κέντρο Βοήθειας AdWords στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://support.google.com/adwords/?hl=el.

 

Δημιουργούμε τις διαφημίσεις σας

Θα δημιουργήσουμε τις διαφημίσεις και θα διαλέξουμε λέξεις-κλειδιά, που είναι λέξεις ή φράσεις που σχετίζονται με την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση. Όταν κάποιοι ψάχνουν στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά σας, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανιστεί δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ήδη ενδιαφέρεται για σας. Αυτό συμβαίνει διότι η μηχανή αναζήτησης γνωρίζει ακριβώς τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή ο χρήστης. Και αυτό γιατί μόλις το πληκτρολόγησε στο πλαίσιο αναζήτησης!

 

Προσελκύστε πελάτες

Οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας για να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας ή απλά να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για εσάς. Στοχεύστε στο σωστό χρήστη με το κατάλληλο περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας τις λέξεις-κλειδιά. Το Google μπορεί να ταιριάξει αυτόματα τις διαφημίσεις σας με ιστοσελίδες που είναι πιο σχετικές με την επιχείρησή σας. Ανησυχείτε για το κόστος; Μην ανησυχείτε, το AdWords σας δίνει πλήρη έλεγχο των δαπανών σας.

 

Ορίστε τον προϋπολογισμό σας

Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπάνης. Το ποσό που πληρώνετε για την υπηρεσία Google AdWords εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε για παράδειγμα, να ορίσετε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό πέντε δολαρίων και μια μέγιστη δαπάνη δέκα λεπτών για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας.

 

Αποφύγετε τις εικασίες

Παρέχουμε επισκεψιμότητα των λέξεων - κλειδιών και εκτιμήσεις κόστους, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιλογή λέξεων - κλειδιών και τη μεγιστοποίηση του προϋπολογισμού σας.

Πληρώστε μόνο για τα αποτελέσματα

Χρεώνεστε μόνο αν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, και όχι όταν εμφανίζεται η διαφήμισή σας .

 

Πώς θα εξαργυρώσετε την προσφορά:

1) Εγγραφείτε στο Google AdWords και δημιουργήστε μια καμπάνια διαφήμισης. Θα βρείτε βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το πώς θα ξεκινήσετε στη σελίδα: https://docs.google.com/a/google.com/present/view?id=df28585q_6464ww4h5ch 2) Εξαργυρώστε το κουπόνι που σας προσφέρουμε. Διαβάστε τις οδηγίες για την εξαργύρωση του κουπονιού σας στη σελίδα: https://docs.google.com/a/google.com/present/view?id=df28585q_644fsmwqqxf Σημειώστε ότι θα πρέπει να εισάγετε έγκυρα στοιχεία χρέωσης για να ξεκινήσετε να προβάλετε διαφημίσεις και να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας.

 

Αυτό ήταν!

Χρησιμοποιήστε άμεσα το κουπόνι προσφοράς, πριν από την ημερομηνία λήξης του, και απολαύστε τα 75 € δωρεάν διαφήμισης και τους νέους πελάτες που θα σας φέρει. Και πάνω από όλα σημειώστε πως δεν υπάρχει καμία υποχρέωση. Μπορείτε να θέσετε σε παύση ή να τερματίσετε το Google AdWords οποτεδήποτε το θελήσετε.

 

Δημιουργία του λογαριασμού σας

 

 

 


*Όροι και προϋποθέσεις
Η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες του Google AdWords με λογαριασμούς νεότερους των 14 ημερών. Για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας και να χρησιμοποιήσετε την προσφορά, θα πρέπει να εισάγετε έγκυρα στοιχεία χρέωσης. Θα χρεωθείτε για διαφημιστικές δαπάνες που υπερβαίνουν το ποσό της προσφοράς. Εάν δεν επιθυμείτε να χρεωθείτε διαφημιστικές δαπάνες πέρα από το ποσό της προσφοράς, τότε θα πρέπει να παρακολουθείτε το λογαριασμό σας και να παύσετε την καμπάνια σας πριν ή μόλις εξαντληθεί αυτό το ποσό. Η προσφορά υπόκειται στην έγκριση των διαφημίσεων, την έγκυρη εγγραφή, και την αποδοχή των επίσημων όρων και προϋποθέσεων του προγράμματος Google AdWords. Το κουπόνι προσφοράς δεν είναι μεταβιβάσιμο και δεν μπορεί να πωληθεί ή να ανταλλαχθεί. Η προσφορά μπορεί να ανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο από τη Google Ιρλανδίας ή/και από οποιαδήποτε συμβεβλημένη εταιρεία που διαθέτει την υπηρεσία AdWords στη χώρα σας. Κάθε νέος πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μόνο κουπόνι προσφοράς. Για το πλήρες κείμενο σχετικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις παρακαλώ επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.google.gr/intl/el/adwords/coupons/terms.html

 

 

ιστοσελίδες λαρισα, δυναμικες σελιδεσ στο ιντερνετ, καρδιτσα λαρισα θεσσαλια τρικαλα βολος κατερινη πλαταμωνας,

selida sto internet, istioselida sto internet, internet magazi larisa, selida sto diadiktuo , etairia webpage larisa

 

ipboxvideoclipΔείτε το νέο μας διαφημιστικό clip

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων


Ανάπτυξη ιστοσελίδων eshops Λάρισα

 

 artifatt.jpg

 

 

Οι ιδρυτές του Instagram έγιναν "βασιλιάδες" στον τεχνολογικό κόσμο και πούλησαν την εταιρία στο Facebook το 2012, παρακάμπτοντας άλλες παρόμοιες εφαρμογές φωτογραφίας. Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή τους από το Instagram, λόγω διαφωνιών με τον Mark Zuckerberg σχετικά με την κατεύθυνση της εφαρμογής, οι δυο ιδρυτές, ο 39χρονος Systrom και ο 37χρονος Krieger, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν κάτι νέο: μια εφαρμογή ανάγνωσης ειδήσεων που ονομάζεται Artifact. Αυτή η εφαρμογή υπόσχεται "εξατομικευμένη ροή ειδήσεων", χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη.

 

 

meta website app

 

 

Σύμφωνα με αναφορές από το Reuters, η Meta φέρεται να αναπτύσσει μια νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που θα ανταγωνιστεί το Twitter. Η νέα εφαρμογή αναμένεται να βασίζεται σε ένα αποκεντρωμένο πλαίσιο, παρόμοιο με αυτό του Mastodon, μιας υπηρεσίας που προσομοιάζει το Twitter και ξεκίνησε το 2016, έχοντας περίπου 2 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Top
Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να εγκαταστήσει ένα ή περισσότερα cookies στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε More details…