fbpx

 wcag istoselida espa

 

Αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε επιτυχώς ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα με βάση προδιαγραφών του προγράμματος  ΕΣΠΑ με 100% επιτυχία για ΑΜΕΑ WCAG 2.0 

 

Με την προκήρυξη των νέων επιδοτήσεων ΕΣΠΑ,  επιδοτούνται έως και 100% οι δαπάνες για κατασκευή νέας ιστοσελίδας. Η κύρια προϋπόθεση για την έγκριση του website ή eshop είναι να πληρεί η ιστοσελίδα κάποιες τεχνικές προδιαγραφές ως προς την φιλικότητα της προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). O κώδικας της ιστοσελίδας θα πρέπει να προγραμματιστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτή και να μπορούν να κατανοούν πλήρως το περιεχόμενο της.

Άτομα με μικρά ή μεγάλα προβλήματα όρασης πρέπει να μπορούν με τα κατάλληλα εργαλεία να είναι σε θέση να κατανοούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας και τις τεχνικές μας γνώσεις μπορούμε να αναλάβουμε την ιστοσελίδα σας η οποία θα είναι φιλική προς ΑΜΕΑ με βάσει το πρότυπο WCAG 2.0  

 

 

Δείγματα μπορείτε να δείτε εδώ

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας να κλείσουμε ενα ραντεβού στο χώρο να σας να δούμε δωρεάν τις ανάγκες σας.

kataskeui eshop larisa

 

H εταιρία μας ειναι πιστοποιημένος κατασκευαστής ηλεκτρονικού καταστήματος για την δράση e-Λιανικό - μέλος του μητρώου κατασκευαστών της Openshops!

 

Αξιοποιήστε την επιδότηση ΕΣΠΑ των 5000€ με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο και δημιουργήστε το e-shop που προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, ώστε να αναπτύξετε την επιχείρηση σας, προσελκύατε νέους πελάτες και αυξήστε τον τζίρο σας!

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη λύση σχεδιασμού, κατασκευής και διαχείρισης e-shop, προσαρμοσμένη πλήρως στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Επικονωνία

 

 

 

web design istoselida

Η ipbox.gr με το έμπειρο προσωπικό της σχεδιάζει και κατασκευάζει μια αισθητικά όμορφη και λειτουργική ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (eshop), στηριζόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Ένας καλός σχεδιασμός ιστοσελίδας μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός επαγγελματικού online παρουσιαστήριου για την επιχείρησή σας. Μερικά σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη κατά το σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας είναι τα εξής:

 1. Καθαρός και συνεπής σχεδιασμός: Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι καθαρή, εύκολη στη χρήση και να έχει συνεπή σχεδιασμό σε όλες τις σελίδες της.

 2. Ευανάγνωστο περιεχόμενο: Το κείμενο στην ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι ευανάγνωστο και εύκολο να διαβαστεί από το κοινό σας.

 3. Κατάλληλη χρήση χρωμάτων: Η κατάλληλη χρήση χρωμάτων μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και να βοηθήσει στον σχεδιασμό μιας ευχάριστης ιστοσελίδας.

 4. Φωτογραφίες και γραφικά στοιχεία: Οι φωτογραφίες και τα γραφικά στοιχεία πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και να συνδυάζονται με τον υπόλοιπο σχεδιασμό της ιστοσελίδας.

 5. Επαφές και φόρμες επικοινωνίας:

Επίσης ένας καλός σχεδιασμός ιστοσελίδων πρέπει να είναι προσανατολισμένος στην εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες πρέπει να μπορούν να περιηγηθούν εύκολα στην ιστοσελίδα και να βρουν αυτό που ψάχνουν. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα πρέπει να είναι ευανάγνωστη, να έχει κατάλληλα τοποθετημένα κουμπιά πλοήγησης και να έχει μια καθαρή δομή σελίδας.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία του εταιρικού ή προσωπικού δικτυακού σας τόπου (website), να αποτελέσει ισχυρό εργαλείο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη και ισχυροποίηση της εταιρείας ή των δραστηριοτήτων σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας να κλείσουμε ενα ραντεβού στο χώρο να σας να δούμε δωρεάν τις ανάγκες σας.

kataskeui istoselidon

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι σήμερα απαραίτητη για την επιτυχία ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος στο διαδίκτυο. Αναζητάτε μια εταιρεία που μπορεί να δημιουργήσει μια προσιτή, αλλά ποιοτική ιστοσελίδα για εσάς;

Στην εταιρεία μας, παρέχουμε κατασκευή ιστοσελίδων σε συνδυασμό με τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Στην πραγματικότητα, η ιστοσελίδα σας είναι η ψηφιακή εκδοχή της επιχείρησής σας, έτσι θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αντανακλά το καλύτερο πιθανό προφίλ.

Οι ιστοσελίδες μας είναι κατασκευασμένες για να είναι ευέλικτες και εξυπηρετικές, με μοναδικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα αναδείξει την επιχείρησή σας και θα σας βοηθήσει να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας σε όλο τον κόσμο.

Μια σωστή κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη της τις ανάγκες της επιχείρησης και τους στόχους της. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα πρέπει να είναι συνεπής με την εικόνα και τη φιλοσοφία της επιχείρησης και να προβάλλει με σαφήνεια τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει.

Η κατασκευή ιστοσελίδων  περιγράφει το σύνολο των ενεργειών για την ανάπτυξη δικτυακών τόπων, όπως η μελέτη, η σχεδίαση, ο προγραμματισμός, η εκπαίδευση των διαχειριστών και οι απαραίτητες ρυθμίσεις και ενέργειες συντήρησης για κάθε ιστοσελίδα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και την συντήρηση της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος χρησιμοποιόντας τα ποιο γνωστά CMS όπως JOOMLA, MAGENTO, VIRTUEMART, WORDPRESS, WOOCOMERCE, OSCOMMERCE, ZENCART, PRESTA SHOP, DRUPAL ή CUSTOM PHP εφαρμογές.

Μερικά είδη των ιστοσελίδων είαναι τα ακόλουθα:

Στατικές ιστοσελίδες

Οι στατικές ιστοσελίδες είναι κατάλληλες για παρουσιάσεις εταιρειών και υπηρεσίων. Οι πληροφορίες ειναι καθορισμένες και οι ανανεώσεις όχι τόσο συχνές. Είναι η κατάλληλη επιλογή για μια εταιρική παρουσίαση με μικρό κόστος και μηδενική συντήρηση.

Δυναμικές ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες ανανεώνονται εύκολα και γρήγορα από εσάς με τον ειδικό online επεξεργαστή κειμένου. Εύκολα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα άρθρα και τις παρουσιάσεις, τις υπηρεσίες σας, τα εταιρικά σας στοιχεία, κ.ο.κ. Το κόστος είναι αυξημένο σε σχέση με τις στατικές ιστοσελίδες, αλλά δεν υπάρχει το κόστος ανανέωσης καθώς την ανανεώνεται μόνοι σας.

Flash ιστοσελίδες

To flash site είναι για αυτούς που έχουνε ιδιαίτερες απαιτήσεις εμφάνισης (Στις μέρες μας αποφεύγουμε να κάνουμε flash ιστοσελίδα). Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα site από μουσικά συγκροτήματα. Τέτοιου είδους sites έχουνε περιεχόμενο που δεν ανανεώνετε συχνά. Όταν χρειαστεί πάντως το αναλαμβάνουμε εμείς για εσάς. Δείγματα Flash sites μπορείτε να δείτε εδώ.

Ηλεκτρονικό κατάστημα - E-shop

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν στις εταιρείες και στους επαγγελματίες την λύση να κάνουν γνωστά στο ευρύ κοινό τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους. Προσφέρονται υπηρεσίες online αγορών & πληρωμών, έλεγχος αποθήκης, κ.ο.κ

Δείγματα μπορείτε να δείτε εδώ

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας να κλείσουμε ενα ραντεβού στο χώρο να σας να δούμε δωρεάν τις ανάγκες σας.

hosting filoxenia istoselidon

Η φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting), αφορά τη προβολή μιας ιστοσελίδας (web site) στο διαδίκτυο (internet). Προκειμένου να είναι δυνατή η προβολή της ιστοσελίδας σας στο internet, πρέπει αυτή να είναι αποθηκευμένη σε κάποιον υπολογιστή (server) που εξυπηρετεί αποκλειστικά αυτόν το σκοπό.

Αυτοί οι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι στο Internet 24 ώρες το 24ωρο, έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι συνεχώς διαθέσιμη στους επισκέπτες.

Οι Servers μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και συνδυάζουν ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία. Χρησιμοποιούν LINUX λειτουργικό σύστημα και κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν είναι: Apache Server, βασεις δεδομένων mysql, PHP scripting για δημιουργία δυναμικών σελίδων κ.α.

Οποιοδήποτε website η απόδοση του καθορίζεται από δύο απλές έννοιες, την ταχύτητα σύνδεσης και τη σταθερότητα. Αυτές οι δύο έννοιες είναι η εστίαση στην οποία έχουμε κατασκευάσει την Ipbox

domain names larisa

To Domain Name είναι η "διεύθυνση" σας που θα έχετε στο intenet! Το όνομα χώρου μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες γιαυτό πρεπει να γινεται σωστά η επιλογή!

Όποιος πληκτρολογήσει το domain σας σε έναν web browser ( Firefox,Chrome,Internet Explorer, Safari, Opera, κτλ.) θα μεταφερθεί στην ιστοσελίδα σας. Κάθε domain είναι μοναδικό και παρέχει την πρώτη εικόνα της σελίδας σας στο διαδίτυο, καθώς και μια ιδέα για το περιεχόμενο του website, ή τα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχει.

Αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση του σε όλες τις καταλήξεις και προσφέρουμε τη μέγιστη ασφάλεια.

promotion websites

Οι μηχανές αναζήτησης είναι πλέον το πιο σημαντικό εργαλείο έρευνας και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του διαδικτύου, είναι οι πηγές πληροφοριών στο internet. Η καταχώρηση και εγγραφή κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζεται, είναι απαραίτητη για την σωστή προώθηση του site.

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι όμορφη και λειτουργική για εσάς, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να την κάνετε λειτουργική και για τους άλλους, δίνοντας τους την δυνατότητα να έχουν έυκολη πρόσβαση χωρίς να γνωρίζουν απαραίτητα την ηλεκτρονική σας διέυθυνση.

diafimisi facebook google

Εκμεταλλευόμαστε τη Δυναμική των Social Media και της ψηφιακής τεχνολογίας προς όφελος της επιχείρησής σας! Τοποθετούμε την επιχείρησή σας και τις ηλεκτρονικές σας εφαρμογές στο επίκεντρο της συζήτησης των ψηφιακών μέσων όπως google, facebook, twitter, google display, google adwords, δημιουργώντας αμφίδρομες σχέσεις επικοινωνίας με το αγοραστικό σας κοινό

•    Αναλαμβάνουμε στοχευμένες και με μεγάλη επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες σε GOOGLE, FACEBOOK, INSTRAGRAM και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και ψηφιακές εφαρμογές!.

•    Αναλαμβάνουμε την δημιουργία online διαγωνισμών! Αυξήστε  τώρα τους χρήστες που συμμετέχουν στους online διαγωνισμούς σας (INSTAGRAM - FACEBOOK)

•    Εκμεταλλευτείτε το φαινόμενο της ταχύτατης διάδοσης νέων της επιχείρησης σας μέσα από τις σελίδες σας και Profile του FACEBOOK!

•    Ενημερώστε άμεσα τους πελάτες και σας το κοινό σας για τα νέα προϊόντα της επιχείρης σας ή του online καταστήματος σας. (eshop)

seo internet larisa

 

Search engine optimization - SEO

 

Προώθηση ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google

Σίγουρα αν έχεις μια ιστοσελίδα είναι σημαντικό, αλλά  δεν εχει καμία αξία αν κάποιος  δεν μπορεί να την βρεί ευκολα με μία αναζήτηση στο google! Eίναι σαν να έχεις ενα φυσικό κατάστημα χωρίς επισκέψεις απο εν δυνάμει πελάτες!

Μελετάμε και Εντοπίζουμε την online αγορά σας, και φέρνουμε την επαγγελματική σας ιστοσελίδα κοντά στο κοινό της  στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης της google, yahoo, bing κα
Αν θέλετε πραγματικά να δείτε αποτελέσματα και οι επισκέψεις της ιστοσελίδας σας να αυξάνονται αυτή είναι η υπηρεσία που σας χρειάζεται.

Τι νόημα έχει να υπάρχει μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα η οποία όμως δεν φαίνεται πουθενά;

Βρεθείτε εγγυημένα στην στα πρώτα αποτελέσματα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google και άλλων μηχανών αναζήτησης με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! 

upologistes serviceΗ ipbox.gr αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την μελέτη και εγκατάσταση μηχανογραφικών συστημάτων, απο τις πιο απλές εώς και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις, που μπορεί να έχει μια επιχείρηση. Η εταιρεία μας σας εξασφαλίζει ένα λειτουργικό και σύγχρονο δίκτυο υπολογιστών, το όποιο θα κάνει την λειτουργία της επιχειρησής σας εύχρηστη και αποδοτική.

 

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι οι εξής:

maketes grafika videospot Η δημιουργία ενός επαγγελματικού και προσεγμένου brand image είναι κάτι που κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει στο μυαλό της. Ένα σημαντικό κομμάτι αυτού του εικόνας είναι το λογότυπο και οι γραφικές παραστάσεις που τη συνοδεύουν. Αυτά τα στοιχεία δίνουν στους πελάτες σας την πρώτη εντύπωση για την εταιρεία σας και πρέπει να είναι ελκυστικά, ενδιαφέροντα και επαγγελματικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εμείς στις υπηρεσίες μας προσφέρουμε σχεδιασμό και δημιουργία λογοτύπων, banner και άλλων γραφικών που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό χώρο της. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και τον στόχο σας και να σχεδιάσουμε τα κατάλληλα γραφικά που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού σας. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή γραφικών(video και φωτογραφιών) που θα χρησιμοποιηθούν στην ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιώντας προγράμματα τελευταίας τεχνολογίας όπως adobe photoshop, corel draw, adobe illustrator, adobe premiere, adobe aftereffects, pinnacle studio, Final Cut ProX κα

Επίσης διαφημιστικές μακέτες, φυλλάδια αφίσες στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας στείλουμε δείγματα απο δουλειές μας!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας να κλείσουμε ενα ραντεβού στο χώρο να σας να δούμε δωρεάν τις ανάγκες σας.

apostoli sms marketing

 

Το SMS Marketing είναι μια διαφημιστική τακτική που χρησιμοποιεί τα κινητά τηλέφωνα για να στέλνει μηνύματα κειμένου (SMS) σε μια στοχευμένη ομάδα ανθρώπων. Στα μηνύματα αυτά περιλαμβάνεται συνήθως η προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών ή η παροχή ειδικών προσφορών και κουπονιών. Ο σκοπός του SMS marketing είναι να αυξήσει την επικοινωνία και την πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης, καθώς και να βελτιώσει το engagement με τους πελάτες και τους υποψήφιους πελάτες. Το SMS marketing θεωρείται αποτελεσματικό και οικονομικό μέσο διαφήμισης και προώθησης, καθώς τα μηνύματα SMS έχουν υψηλότερο ποσοστό ανάγνωσης σε σύγκριση με τα email και τα social media posts.

H συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας και η αλματώδης χρήση των smartphones και tablets έχει δημιουργήσει μια χρυσή ευκαιρία διαφήμισης μέσω mobile marketing στις επιχειρήσεις. Tο SMS marketing κατέχει τον πρωταρχικό ρόλο και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο προώθησης διαφημιστικών μηνυμάτων. Ωστόσο, η αποτελεσματική οργάνωση και διαχείριση μιας SMS marketing καμπάνιας μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Κι αυτό γιατί η επιτυχία της δεν είναι συνυφασμένη με την αποστολή τυχαίων διαφημιστικών μηνυμάτων SMS ανά τυχαία χρονικά διαστήματα.
Το γεγονός ότι το 98% από όλα τα SMS ανοίγονται και διαβάζονται σχεδόν αμέσως καταδεικνύει πως το SMS marketing μόνο αμελητέο όπλο δεν πρέπει να θεωρηθεί στη φαρέτρα με τις Marketing ενέργειες μιας επιχείρησης

Αναλαμβάνουμε να στείλουμε τα διαφημιστικά σας μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα των πελατών σας με τις φθηνότερες τιμές τις αγοράς. Σας Παραδίδουμε πλήρες αναφορά με τα απεσταλμένα sms και αναλυτικά οι παραδόσεις!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας να δούμε δωρεάν τις ανάγκες σας.

vide marketing larisa

Δημιουργία Promo Video για την επιχείρηση σας - Το πιο «ελκυστικό» εργαλείο για το Marketing.

Ένα μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών που αγοράζουν μια υπηρεσία ή ένα προϊόν έχουν την ανάγκη να δουν πρώτα το αντίστοιχο βίντεο!

Αναλαμβάνουμε την δημιούργια:

 • κινουμενα βιντεάκια με εικόνες και κείμενο για instragram / facebook stories
 • μικρά σποτάκια για να χρησιμοποίσετε στην πρωώθηση της επιχείρησης σας
 • εταιρικά video
 • μοντάζ μαγνητοσκοπιμένου υλικού
custom efarmoges applicationsΑπευθύνεται σε όσους θέλουν μια εξειδικευμένη web εφαρμογή για την επιχείρησή τους. Δημιουργήστε μια εντελώς νέα πρωτοποριακή Web εφαρμογή, κομμένη και ραμμένη αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Οι εξειδικευμένες web εφαρμογές είναι καινοτόμες, δεν υπάρχουν στην αγορά και κοστολογούνται ανάλογα τις εργατοώρες που χρειάζεται να διατεθούν για τη σύλληψη και την κατασκευή τους, δεν υπάρχουν βασικές εκδόσεις εξειδικευμένων web εφαρμογών οπως για το FACEBOOK (facebook apps) ή καινοτομιών γιατί απευθύνονται και λύνουν προβλήματα ή καλύπτουν ανάγκες μόνο του συγκεκριμένου ατόμου ή επιχείρησης που τις χρειάζεται, δεν καλύπτουν ανάγκες του ευρέως κοινού.

katoxurosi logotupou

Κατοχυρώστε την επωνυμία, το λογότυπο σας, το domain σας, το διακριτικό τίτλο, τα ονόματα προϊόντων ή υπηρεσιών της επιχείρησης σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς γραφειοκρατία.

 • Πανελλαδική, πανευρωπαϊκή ή και παγκόσμια προστασία του ονόματος σας
 • 10 έτης κατοχύρωση και αποκλειστική χρήση
 • Χαμηλό κόστος αίτησης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση
 • Απλή και γρήγορη διαδικασία 
 • Συνεχής online ενημέρωση μέχρι και την τελική απόφαση

Η κατοχύρωση εμπορικού σήματος μίας επιχείρησης αποτελεί πράξη διασφάλισης του εταιρικού της κεφαλαίου. Το εμπορικό σήμα είναι η επωνυμία μίας επιχείρησης η οποία υποκρύπτει την αναγνωρισιμότητά της και ουσιαστικά με την κατοχύρωση εμπορικού σήματος εξασφαλίζει τη μοναδικότητα και το όνομα το οποίο έχει τόσα χρόνια χτίσει.

vaseis dedomenonΗ ipbox.gr ειδικεύεται σε εφαρμογές βάσεων δεδομένων στα πιο σύγχρονα και διαδεδομένα συστήματα βάσεων δεδομένων.

 • Ανάπτυξη και Υποστήριξη Εφαρμογών που υποστηρίζονται από βάσεις δεδομένων (Database Driven Applications)

 

 • Ανάπτυξη και Υποστήριξη On-line βάσεων δεδομένων (On-line Database Development & Support)

 

Top
Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να εγκαταστήσει ένα ή περισσότερα cookies στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε More details…