fbpx

adwrods

ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 75 € ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Κάντε τη Φιλοξενία του website σας σε εμάς και κερδίστε κουπόνι 75 €. H ipbox είναι από τα λίγα ενεργά μέλη στην Ελλάδα του προγράμματος Google Engage της Google και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη της να ανακαλύψει πως μπορεί να προβληθεί online και να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο site του, με το Google AdWords.

Κάντε τώρα την ιστοσελίδα σας στην ipbox και αποκτήστε δωρεάν κουπόνια διαφήμισης στο Google, αξίας 75 € με την αγορά πακέτου φιλοξενίας.

 

Τι είναι το Google AdWords;

Αν έχετε κάνει αναζήτηση στο Google και έχετε δει μια στήλη συνδέσμων διαφημιζόμενων που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης, αυτό είναι το Google AdWords. Είναι ξεχωριστό από τις κατατάξεις αναζήτησης και σας επιτρέπει να διαφημιστείτε ακριβώς στα άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε.

 

Με ποιον τρόπο λειτουργεί το Google AdWords;

Επιλέξτε μερικούς όρους αναζήτησης που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, καθώς και τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας και το ποσό που θέλετε να πληρώσετε όταν κάποιος κάνει κλικ. Όταν οι πελάτες αναζητούν κάποιον από τους όρους αναζήτησής σας, οι διαφημίσεις σας μπορεί να εμφανιστούν δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μόλις ο χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας μεταφέρεται απευθείας στην ιστοσελίδα σας. Αν έχετε επιπρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με το AdWords μπορείτε να επισκεφθείτε το Online Κέντρο Βοήθειας AdWords στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://support.google.com/adwords/?hl=el.

 

Δημιουργούμε τις διαφημίσεις σας

Θα δημιουργήσουμε τις διαφημίσεις και θα διαλέξουμε λέξεις-κλειδιά, που είναι λέξεις ή φράσεις που σχετίζονται με την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση. Όταν κάποιοι ψάχνουν στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά σας, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανιστεί δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ήδη ενδιαφέρεται για σας. Αυτό συμβαίνει διότι η μηχανή αναζήτησης γνωρίζει ακριβώς τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή ο χρήστης. Και αυτό γιατί μόλις το πληκτρολόγησε στο πλαίσιο αναζήτησης!

 

Προσελκύστε πελάτες

Οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας για να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας ή απλά να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για εσάς. Στοχεύστε στο σωστό χρήστη με το κατάλληλο περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας τις λέξεις-κλειδιά. Το Google μπορεί να ταιριάξει αυτόματα τις διαφημίσεις σας με ιστοσελίδες που είναι πιο σχετικές με την επιχείρησή σας. Ανησυχείτε για το κόστος; Μην ανησυχείτε, το AdWords σας δίνει πλήρη έλεγχο των δαπανών σας.

 

Ορίστε τον προϋπολογισμό σας

Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπάνης. Το ποσό που πληρώνετε για την υπηρεσία Google AdWords εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε για παράδειγμα, να ορίσετε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό πέντε δολαρίων και μια μέγιστη δαπάνη δέκα λεπτών για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας.

 

Αποφύγετε τις εικασίες

Παρέχουμε επισκεψιμότητα των λέξεων - κλειδιών και εκτιμήσεις κόστους, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιλογή λέξεων - κλειδιών και τη μεγιστοποίηση του προϋπολογισμού σας.

Πληρώστε μόνο για τα αποτελέσματα

Χρεώνεστε μόνο αν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, και όχι όταν εμφανίζεται η διαφήμισή σας .

 

Πώς θα εξαργυρώσετε την προσφορά:

1) Εγγραφείτε στο Google AdWords και δημιουργήστε μια καμπάνια διαφήμισης. Θα βρείτε βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το πώς θα ξεκινήσετε στη σελίδα: https://docs.google.com/a/google.com/present/view?id=df28585q_6464ww4h5ch 2) Εξαργυρώστε το κουπόνι που σας προσφέρουμε. Διαβάστε τις οδηγίες για την εξαργύρωση του κουπονιού σας στη σελίδα: https://docs.google.com/a/google.com/present/view?id=df28585q_644fsmwqqxf Σημειώστε ότι θα πρέπει να εισάγετε έγκυρα στοιχεία χρέωσης για να ξεκινήσετε να προβάλετε διαφημίσεις και να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας.

 

Αυτό ήταν!

Χρησιμοποιήστε άμεσα το κουπόνι προσφοράς, πριν από την ημερομηνία λήξης του, και απολαύστε τα 75 € δωρεάν διαφήμισης και τους νέους πελάτες που θα σας φέρει. Και πάνω από όλα σημειώστε πως δεν υπάρχει καμία υποχρέωση. Μπορείτε να θέσετε σε παύση ή να τερματίσετε το Google AdWords οποτεδήποτε το θελήσετε.

 

Δημιουργία του λογαριασμού σας

 

 

 


*Όροι και προϋποθέσεις
Η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες του Google AdWords με λογαριασμούς νεότερους των 14 ημερών. Για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας και να χρησιμοποιήσετε την προσφορά, θα πρέπει να εισάγετε έγκυρα στοιχεία χρέωσης. Θα χρεωθείτε για διαφημιστικές δαπάνες που υπερβαίνουν το ποσό της προσφοράς. Εάν δεν επιθυμείτε να χρεωθείτε διαφημιστικές δαπάνες πέρα από το ποσό της προσφοράς, τότε θα πρέπει να παρακολουθείτε το λογαριασμό σας και να παύσετε την καμπάνια σας πριν ή μόλις εξαντληθεί αυτό το ποσό. Η προσφορά υπόκειται στην έγκριση των διαφημίσεων, την έγκυρη εγγραφή, και την αποδοχή των επίσημων όρων και προϋποθέσεων του προγράμματος Google AdWords. Το κουπόνι προσφοράς δεν είναι μεταβιβάσιμο και δεν μπορεί να πωληθεί ή να ανταλλαχθεί. Η προσφορά μπορεί να ανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο από τη Google Ιρλανδίας ή/και από οποιαδήποτε συμβεβλημένη εταιρεία που διαθέτει την υπηρεσία AdWords στη χώρα σας. Κάθε νέος πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μόνο κουπόνι προσφοράς. Για το πλήρες κείμενο σχετικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις παρακαλώ επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.google.gr/intl/el/adwords/coupons/terms.html

 

 

ιστοσελίδες λαρισα, δυναμικες σελιδεσ στο ιντερνετ, καρδιτσα λαρισα θεσσαλια τρικαλα βολος κατερινη πλαταμωνας,

selida sto internet, istioselida sto internet, internet magazi larisa, selida sto diadiktuo , etairia webpage larisa

Top
Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να εγκαταστήσει ένα ή περισσότερα cookies στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε More details…