fbpx
kataskevastiki etairia larisa

Εταιρία: Μελετητική Κατασκευαστική Εταιρία - Κωνσταντίνου & Λουκά Σάββα

Περιγραφή: Η ίδρυση της εταιρείας  έχει σαν σκοπό της: Την Μελέτη και Κατασκευή Κτιρίων και Κατοικιών Υψηλής Ποιότητας και Άρτιας Αισθητικής, που βελτιώνουν το περιβάλλον και προάγουν το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπου. Τα εφόδια της εταιρείας για την πραγματοποίηση του στόχου και την πρόοδό της αποτελούν: Ακεραιότητα και Υψηλό Ηθικό των Μελών της, άρτια και εγκαθιδρυμένη οργάνωση, υψηλή τεχνογνωσία, συνεχής εκπαίδευση και διαρκής ενημέρωση.

Υπηρεσίες: Ανάπτυξη εταιρικής ιστοσελίδας

Τεχνολογίες: HTML, CSS, HTML, PHP, MySQL, XML

 

 

social media διαχείρηση Λάρισα Καρδίτσα Βόλος Τρίκαλα, ιστοσελίδες λΑΡΙΣΑ - ISTOSELIDA LARISA

φυτωρια λαρισα

Εταιρία: Φυτώρια Χατζηδάκης  - Λάρισα

Περιγραφή: Tα φυτώρια Χατζηδάκη παράγουν εμβολιασμένα δενδρύλλια με άψογη ποιότητα και προσοχή προσπαθώντας να βελτιοποιήσουν την ανθεκτικότητα και την παραγωγικότητα των δέντρων.

Υπηρεσίες: Ανάπτυξη εταιρικής ιστοσελίδας | Σχεδιασμός Λογοτύπου

Τεχνολογίες: HTML, CSS, HTML, PHP, MySQL, XML

 

 

social media διαχείρηση Λάρισα Καρδίτσα Βόλος Τρίκαλα, ιστοσελίδες λΑΡΙΣΑ - ISTOSELIDA LARISA

επιπλο χεριποιητο λαρισα

Εταιρία: Έπιπλο VELTION | ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΗ - ΤΣΙΟΤΙΝΟΣ  - Λάρισα

Περιγραφή: Με παράδοση στην κατασκευή επίπλων, η εταιρεία VELTION ξεκίνησε ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση στις αρχές της δεκαετίας του ’70 από τον Ηλία Τσιοτινό και τον Κώστα Σκαντζούρη, τεχνίτες με ιδιαίτερη αγάπη για το χειροποίητο έπιπλο.

Υπηρεσίες: Ανάπτυξη εταιρικής ιστοσελίδας

Τεχνολογίες: HTML, CSS, HTML, PHP, MySQL, XML

 

 

social media διαχείρηση Λάρισα Καρδίτσα Βόλος Τρίκαλα, ιστοσελίδες λΑΡΙΣΑ - ISTOSELIDA LARISA

artstudio φωτογραφια βιντεο γαμου

Art Studio - Dinos Sapounas

Art Studio is a full time professional catering to the commercial and wedding fields of photography and cinematography. Studio Art has photographed and videotaped thousands of cherished events throughout the Greece; destination events are also available on certain dates.

Studio Art’s work has been published in magazines, ads, editorial and for corporate clients. Studio Art shoots and videos projects on local, regional and national levels for clients based all over the Greece. Our devotion to quality and customer service matches the importance of your special day. You and your family will feel like you are part of ours. Our philosophy is to be one of the best in our job.

 ιστοσελίδες λΑΡΙΣΑ - ISTOSELIDA LARISA

kleidaras larisa

Κλειδαράς Λάρισα 24 ώρες

Ο κύριος Κώστας Μπούσιος με εμπειρία πάνω απο 10 χρόνια είναι αδειούχος κλειδαράς απο την Ελληνική Αστυνομία και σας εξυπηρετεί άμεσα 24ωρες το 24ωρο χωρίς ζημιές για οτι πρόβλημα και αν αντιμετωπήσετε με την κλειδαριά του σπιτιού ή του αυτοκινητού σας ή και οποιοδήποτε πρόβλημα με την πόρτα σας στη Λάρισα

 

κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας Λάρισα, διαφημιση facebook internet google larisa

daikin larisa klimatismos

Η εταιρία CENTRAL COOL   ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείτε στην εισαγωγή – εμπόριο ανταλλακτικών οικιακών & επαγγελματικών συσκευών καθώς και στο εμπόριο ψυκτικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών.

Mε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων και με πελατολόγιο που βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό, η εταιρία μας εισέρχεται δυναμικά και στον χώρο του κλιματισμού και τις επαγγελματικής ψύξης υπο’ την ομπρέλα τις μεγαλύτερης εταιρίας του είδους τις DAIKIN HELLAS.

 

aristeidis zimpis orthpedikos

Αριστείδης Ζιμπής - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το ιατρείο μας, τα είδη των τραυματισμών που μπορούμε να θεραπεύσουμε με συντηρητικές και χειρουργικές μεθόδους, άρθρα και διαλέξεις που έχει παρουσιάσει ο ιατρός, καθώς και θέματα που αφορούν το ιατρείο και νέα από τον ιατρικό κόσμο.

Το Ιατρείο έχει την έναρξη του τον Φεβρουάριο του 2008. Παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το εύρος της ορθοπαιδικής με μία ιδιαίτερη έμφαση στις παθήσεις σπονδυλικής στήλης

greek stock

Η εταιρεία «Greek Stock» δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πολύ μεγάλη εμπειρία στο πεδίο της διαχείρισης, πώλησης και εξαγωγής εμπορευμάτων που εντάσσονται στην κατηγορία του στοκ (παλιότερες σεζόν, τέλη σειρών, υπόλοιπα παραγγελιών, ακυρωμένες παραγγελίες κλπ). Ακριβώς με αυτή την εμπειρία εργασίας σε πολυεθνικές εταιρείες στο εξωτερικό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία που θα προσφέρει αυτές τις λύσεις σε ελληνικές εταιρείες στον τομέα της ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, ντεκόρ.

 

 

 

 

σελιδες στο ιντερνετ επαγγλεματικές και οικονομικά, Καρδίτσα, Βόλος, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - facebook larisa, google larisa. ΛΑΡΙΣΑ ELASSONA ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ- SEO LARISA - FACEBOOK

fotografia larisa

Το STUDIO P.S.V. με πολυετή πείρα και ευρύ φάσμα εργασιών δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα γύρω από την φωτογραφία, το video και τον ήχο, αναλαμβάνει την φωτογράφιση κοινωνικών εκδηλώσεων, διαφημίσεων και στουντιακών φωτογραφιών, την βιντεοσκόπηση κοινωνικών εκδηλώσεων, την ψηφιακή επεξεργασία video, την παραγωγή τηλεοπτικών spots, την ηχητική κάλυψη και την επεξεργασία ήχου κοινωνικών εκδηλώσεων κ.α..

 

 

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - facebook larisa, google diafimisi larisa. ΛΑΡΙΣΑ ELASSONA ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ- SEO LARISA - FACEBOOK DIAFIMISTIKA LARISA - KAMPANIES GOOGLE LARISA TRIKALA VOLOS

alfaindoor portes

H ALFA iNDOOR σχεδιάζει πόρτες εσωτερικού χώρου…  αποτελεί μέλος του ομίλου της ALFA WOOD, ενός από τους πλέον καταξιωμένους ομίλους προϊόντων ξυλείας στην Ευρώπη. Έχοντας ως όραμα την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, ενσωματώνουμε όλες τις καινοτομίες και τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να απολαμβάνει αγορές χωρίς κανέναν συμβιβασμό.

 

facebook internet diafimisi larisa - συνεργατης google facebook λαρισα διαφημιστικα βολος trikala karditsa internet ιστοσελιδες

 

 

 

websites ΛΑΡΙΣΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - SEO LARISA - marketing itnernet FACEBOOK DIAFIMISTIKA LARISA - KAMPANIES GOOGLE LARISA TRIKALA VOLOS ELASSONA

ψυκτικά - κλιματισμός λαρισα

Mε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων η εταριία CENTRALCOOL και με πελατολόγιο που βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό, η εταιρία μας εισέρχεται δυναμικά και στον χώρο του κλιματισμού και τις επαγγελματικής ψύξης υπο’ την ομπρέλα τις μεγαλύτερης εταιρίας του είδους τις DAIKIN HELLAS. Από το 2012 η DAIKIN HELLAS μας εμπιστευτικέ και μας συμπεριέλαβε στο επίσημο δίκτυο τις σαν DLUE DEALER στην επαγγελματική ψύξη. Βαδίζοντας προς το μέλλον η CentralCool – ΑΣΤ.ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΣ είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μοναδικά προϊόντα σε συνεργασία με μια μεγάλη εταιρία όπως η DAIKIN HELLAS χτίζοντας σχέσεις ζωής και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. 

 

 

 

 

websites ΛΑΡΙΣΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - SEO LARISA - marketing itnernet FACEBOOK DIAFIMISTIKA LARISA - KAMPANIES GOOGLE LARISA TRIKALA VOLOS ELASSONA

pichoco pizza

Λαχταριστή ζύμη ημέρας μοναδικά φτιαγμένη μόνο για το pichoco, χωρίς συντηρητικά, μόνο από αγνά υλικά, σε συνταγή απόλυτα προσαρμοσμένη για μια σοκολατένια απόλαυση.

Το pichoco είναι η απόλυτη pizza με βάση την μοναδική ζύμη της με καραμελωμένη σοκολάτα και σώμα ρευστή σοκολάτα με σύνθεση από άπειρους σοκολατένιους και μη πειρασμούς, όσους μπορεί να χωρέσει ο νους (lila pause, bueno, cookies, τρούφα σοκολάτας, τρουφάκια χρωματιστά, oreo, μπισκότο, βύσσινο, κεράσι, μπανάνα, φράουλα,………….)

 

 

 

 

ΛΑΡΙΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - SEO LARISA - FACEBOOK DIAFIMISTIKA LARISA - KAMPANIES GOOGLE LARISA TRIKALA VOLOS ELASSONA

About Us

Επιδότηση 100% - Eshop

e lianiko espa
Top
Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να εγκαταστήσει ένα ή περισσότερα cookies στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε More details…