fbpx
metaptuxiaka

Εταιρία: AESS - ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Περιγραφή:  Ο οργανισμός "AESS Academia Euromediterranea Studi Superiori " & "ἀγαθόν", ιδρύθηκε το 1996 από μια ομάδα νέων επιστημόνων Ελλήνων και Ιταλών με σκοπό την ενημέρωση και τη σωστή καθοδήγηση των αποφοίτων Λυκείου σχετικά με τις σπουδές τους στα ιταλικά πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία

Υπηρεσίες: Ανάπτυξη εταιρικής Ταυτότητας, Logo Design, Σχεδιασμός & Ιστοσελίδα

Τεχνολογίες: HTML, CSS, HTML, PHP, MySQL, XML

 

 

ηλεκτρονικά κασταστήματα, κατασκευή ιστοσελίδας, social media διαχείρηση Λάρισα Καρδίτσα Βόλος Τρίκαλα

tmima viologias larisa istoselida

 

 

Το προτεινόμενο έργο σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η ελληνική ιχθυοκαλιέργεια ώστε αφενός να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της απαλλαγμένη από εξαρτήσεις που την κάνουν ευάλωτη σε παγκόσμιες ανατροπές στη διαθεσιμότητα ιχθυαλεύρων και ιχθυελαίων και αφετέρου να μειώσει το οικολογικό αποτύπωμα των προϊόντων της..

Ο κύριος στόχος της πρότασης είναι να τεθεί σε εφαρμογή ένα καινοτόμο σύστημα γενετικής επιλογής τσιπούρας για την επιλογή ατόμων με υψηλό ρυθμό μετατρεψιμότητας ιχθυοτροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές πρώτες ύλες.

 

διαφίμηση internet λαρισα, καταστημα ηλεκτρονικο, faceboo google ads larisa

agathon didaktorika

Ο οργανισμός «ἀγαθόν» προωθεί και συντονίζει συνεργασίες σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά διακρατικά προγράμματα, μεταξύ Ιταλικών, Ισπανικών και Ελληνικών Πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων. Προτείνει σε απόφοιτους Ελληνικών Πανεπιστημίων, έγκυρα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα σπουδών, με άμεση ανταπόκριση στην Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

 

 

 

 

websites ΛΑΡΙΣΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - SEO LARISA - marketing itnernet FACEBOOK DIAFIMISTIKA LARISA - KAMPANIES GOOGLE LARISA TRIKALA VOLOS ELASSONA

savemoras

Το σωματείο Μ.ΟΡ.Α.Σ  είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε στη μνήμη του αγαπημένου μας Δημήτρη, o οποίος μέσω του θάρρους, της αισιοδοξίας, της δύναμης, της ηρεμίας και της αξιοπρέπειας του μας ενέπνευσε να κάνουμε με σεβασμό, πράξη το όραμά του. Ένα όραμα που πρωταρχικό στόχο έχει την ορθή ενημέρωση και επαγρύπνηση του κοινού ως προς τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών. Η εγγραφή σας στο σωματείο Μόρας αποτελεί στήριξη για εμάς ώστε να συνεχίσουμε την επιθυμία του Δημήτρη. Την επιθυμία να γίνει γνωστό ότι με μια απλή διαδικασία μπορούν να σωθούν ζωές. Κι εμείς ως κύκλοι ομόκεντροι που δυναμώνουν και πολλαπλασιάζονται μπορούμε να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση και τη δύναμη, σώμα με σώμα. Έτσι ακριβώς, από το σώμα μου. .στο σώμα σου !

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος δρύθηκε το 1994, δραστηριοποιείται στην πόλη της Λάρισας και έχει στο δυναμικό του 40 ενεργούς αθλητές, ανήκει στην δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και συμμετέχει σε αγώνες που διοργανώνει η Ε.Ο.Π. Οι αθλητές του συλλόγου συμμετέχουν σε αγώνες Διασυλλογικούς, Τοπικά Πρωταθλήματα και Πανελλήνια Πρωταθλήματα με σπουδαίες διακρίσεις και νίκες. Επίσης λαμβάνει μέρος σε αγώνες Μάστερ της Πανελλήνιας Ένωσης Παλαιμάχων αθλητών και σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων, τα Brevet. Πραγματοποιεί προπονήσεις με μεγάλη συμμετοχή αθλητών του συλλόγου, αλλά και γκρουπ ερασιτεχνών ποδηλατιστών, όλο το χρόνο. Ακόμη διοργανώνει εκδρομές στο βουνό με ποδήλατα τύπου mountainbike και πεζοπορίες στα πλαίσια χειμερινής προετοιμασίας. Ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο έναν αγώνα που είναι πλέον θεσμός τα τελευταία 21 χρόνια , την Ανάβαση Ανατολής, αγώνα δρόμου σε όλες τις κατηγορίες με συμμετοχή αθλητών από όλη τη Ελλάδα, καθώς και άλλους αγώνες λαικούς και διασυλλογικούς. Στόχος του συλλόγου και του Διοικητικού Συμβουλίου (και δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση) αποτελεί η διοργάνωση και καθιέρωση δύο αγώνων, ΜΤΒ και δρόμου, με μεγάλη συμμετοχή από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Μεσάγγαλα - Καστρί Λουτρό Λάρισας  | Τουριστικός Οδηγός...

Ο τουριστικός οδηγός Μεσάγγαλα - Καστρί Λουτρό Λάρισας έχει καταχωρηθεί στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης διαδικτύου στην Ελλάδα και παράλληλα βρίσκεται σε επαφή με τις ανάλογες μηχανές αναζήτησης του εξωτερικού για να σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση σας με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία.

www.mesagala.gr | www.kastriloutro.gr


ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΑΕΛ) - PORTAL

Με πρωτοβουλία Λαρισαίων φιλάθλων της αγαπημένης μας Α.Ε.Λ., δημιουργήθηκε κοινωφελές σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία «ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α.Ε.Λ.)», με έδρα την Λάρισα.

Η Λέσχη θα απαρτίζεται  από φιλάθλους που δεν επιθυμούν να είναι οργανωμένοι σε κάποιο παραδοσιακό μοντέλο οπαδικού συνδέσμου.

Top
Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να εγκαταστήσει ένα ή περισσότερα cookies στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε More details…