Το προτεινόμενο έργο σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η ελληνική ιχθυοκαλιέργεια ώστε αφενός να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της απαλλαγμένη από εξαρτήσεις που την κάνουν ευάλωτη σε παγκόσμιες ανατροπές στη διαθεσιμότητα ιχθυαλεύρων και ιχθυελαίων και αφετέρου να μειώσει το οικολογικό αποτύπωμα των προϊόντων της..
Ο κύριος στόχος της πρότασης είναι να τεθεί σε εφαρμογή ένα καινοτόμο σύστημα γενετικής επιλογής τσιπούρας για την επιλογή ατόμων με υψηλό ρυθμό μετατρεψιμότητας ιχθυοτροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές πρώτες ύλες.
διαφίμηση internet λαρισα, καταστημα ηλεκτρονικο, faceboo google ads larisa